VIDEO- JA ÄÄNITUOTANTOA
VÄRIKKÄÄSEEN TAPAAN


Tuotamme luovaa ja sopivasti koomista tarinaa videon ja äänen muodossa.
Ole rohkea ja yllätä positiivisesti esimerkiksi somessa, telkussa, radiossa tai vaikkapa presentaatioiden piristeenä. Meidän kanssa erotut varmasti.

Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme

Isosti tai pienesti - tuotannot aina tarpeidesi mukaan!

Videotarpeita on monenlaisia, samoin budjetteja. Pienestikin tekemällä voidaan saada hyvää jälkeä aikaan kunnon suunnittelulla ja selvittämällä mitä oikeasti haluat ja tarvitset.

Löytyisikö tuosta alta sinulle sopiva paketti?

“Nyt riitti markkinamiehen höpinä. Haluan yksinkertaisen videon. Paikka, esiintyjä ja ajatus on valmiina. Tarvitsen vähän apua käsikirjoitukseen, kuvaajan ja laadukkaan leikkauksen. Eihän tämä nyt voi älyttömästi maksaa?”

NO EI! Kun sinulla on tarkkarajainen tarve jonka me autamme toteuttamaan, valintasi on:

Mini: 1 250 €


Pakettiin kuuluu aloituspalaveri etänä, etätuottaja,
ohjaava kuvaaja ja jälkikäsittely.

Mihin soveltuu?

  • “Puhuva pää” -videot (esim. asiakaslausunnot)
  • Suoraviivaiset max. 4h pituiset taltioinnit yhdellä kameralla (esim. seminaarit, avajaiset)

“Haluan markkinoida tuotettani/palveluani suoraviivaisesti muttei kliseisesti. MISTÄÄN TENERIFFAN KUVAUKSISTA EN MAKSA, TIEDÄN METKUNNE! Mitä se maksaa ja mitä sillä hinnalla saa?!”

Selvä peli! Näyttää siltä että sinulle sopisi:

DYNAMO: 3 000 €


Kirkastetaan ideasi ja suunnitellaan toteutus yhdessä. Olet itse aktiivisessa roolissa. Tuottaja on kuvauksissa mukana ohjaamassa. Päivä suunnittelua, 1 kuvauspäivä.

Mihin soveltuu?

  • yksinkertaiset selitysvideot
  • palvelukuvaukset
  • tuote-esittelyt
  • kevyet animaatiot

“Älkää mainosvampyyrit lässyttäkö, ei minun tätä kuulu suunnitella, teidänhän se pitäisi tietää miten meidän tulee näkyä. Hauska pitää olla ja sellainen, että siitä puhutaan. Hinta pöytään!”

Eli jotain selkeästi erottuvaa. Valitse siis

VÄRIKÄS VIRAALI:
5 000 €


Hoidamme ideoinnin, suunnittelun ja käsikirjoituksen tarpeitasi kuunnellen, tuloksena jotain taatusti uniikkia. Tämän budjetin tuotannot ovat omiaan someen ja nettisivuille. Kaksi päivää suunnittelua, 1 kuvauspäivä.

Mihin soveltuu?

  • Brändivideot
  • Kampanjat
  • Kevyet TV-spotit

“Nyt ei ole rahasta kiinni. Parasta pöytään! Spielberg ohjaamaan, halutaan DiCaprio esittämään Ville Haapasaloa ja loppuun iso merirosvolaiva! Nyt lyödään läpi isosti!”

SPOTLIGHT:
> 5 000 €


Spotlight on valintasi, kun haluat omaperäisen sisällön lisäksi TV-laatuisen toteutuksen: ammattinäyttelijät, monikamerakuvaukset henkilökuntineen, paras kalusto – koko setti. Kunnianhimoisimmatkin ideat ovat toteutettavissa kun budjetti antaa myöten.

Kysy ihmeessä lisää!

Värikkäimmät markkinointivideot


 

"Keväällä päätimme, että olemme rohkeita markkinoinnissa. Näyttää siltä, että se kannatti. Kunnanjahtaajaa on katsottu yli 40 000 kertaa."