>

02.02.2017

Uusi vuosi, uusi brändi – vauhdilla valmiiksi

Kun maailma muuttuu, yritystenkin on muututtava. Joskus täytyy panna kaikki uusiksi, nimeä ja brändiä myöten – ja yleensä kovalla kiireellä.

Yksi totaalisen myllerryksen läpikäyneistä on Moment Group, uuden ajan asiakaspalveluyritys, joka syntyi kahden vanhan yhtiön fuusioituessa. Meillä oli ilo olla mukana tuomassa uutta yritystä maailman tietoisuuteen: suunnittelimme Gonin Creativen laatiman graafisen ohjeiston pohjalta verkkosivujen leiskat ja hoidimme koko sivuston toteutuksen.

Verkkosivut haluttiin saada valmiiksi siihen mennessä, kun muutoksesta tiedotettaisiin sisäisesti. Siksi deadlinesta ei ollut varaa tinkiä hiukkaakaan. Annetaanpa asiakkaamme kertoa itse tarkemmin:

"Meillä oli loppuvuodesta 2016 tiukka ja kunnianhimoinen tavoite saada uudet verkkosivut valmiiksi parissa kuukaudessa. Projektissa meni sekä yrityksen nimi, brändi että käytännössä koko konsepti uusiksi! Värikäs oli joustava yhteistyökumppani ja etenkin Sariannan kanssa yhteistyö käytännön tasolla sujui rennosti ja mikä tärkeintä – aikataulussa. Verkkosivujen lisäksi saimme oviteippaukset saman katon alta. Voin suositella!”

Annika Strand, Moment Marketing Manager, Moment Group Oy