Huumorilla uutiskynnyksen yli

Värikkään luoma markkinointivideo ylitti uutiskynnyksen jo kolmannen kerran. Hämeenkyrön kunta, joka houkuttelee uusia asukkaita ja yrittäjiä, markkinoi palveluitaan Värikkään suunnittelemalla ja toteuttamalla viihteellisellä Kunnanjahtaaja-videosarjalla. Sen juuri julkaistu kolmas osa yhdistää kieli poskessa Hämeenkyrön houkutukset maailmanpolitiikan kuumimpiin ajankohtaisiin aiheisiin.

Ota yhteyttä Lue lisää

Videosarja on saanut kymmeniätuhansia katsojia ja runsaasti jakoja sosiaalisessa mediassa. Uusin jakso nousi uutiseksi paikallislehtien lisäksi mm. iltapäivälehdissä ja Aamulehdessä. Hämeenkyrön kunnanjohtaja Antero Alenius on tyytyväinen tulokseen: ”Värikästä voi kiittää nopeasta reagoinnista, asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä ja rohkeudesta uudistaa kuntamarkkinointia. Palaute on ollut erittäin hienoa!”.

Video onkin lyömätön tapa löytää ja koukuttaa uusia asiakkaita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Värikkään valttina videotuotannossa on kepeä huumorivetoinen linja. Se sopii – tilaajan tarpeisiin sovitettuna ja maulla toteutettuna – konservatiivisimmankin aihepiirin käsittelemiseen.

Tampereen hauskin mainostoimisto Värikäs teki Kunnanjahtaaja 3:n yhdessä viikossa ideasta toteutukseen asti valmiiksi.

Katso video täältä: https://youtu.be/sbh2cmPFQmg