TUOTAMME NYKYAIKAISIA VERKKOPALVELUITA


Verkkosivut ovat Värikkään vahvin osaamisalue yli 15 vuoden kokemuksella. Olemme toteuttaneet satoja yrityssivustoja sekä kymmeniä verkkokauppoja ja räätälöityjä sovelluksia. Hakukoneoptimointi ja sosiaalinen media ovat meille arkipäivää. 
Omat koodarit ovat olleet sovelluskehityksemme perusta alusta lähtien.

Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme

Responsiiviset kotisivut

MOBIILILAITTEISIIN MUKAUTUVAT
responsiiviset VERKKOSIVUT


Piristämme bisnestäsi edukseen erottuvalla ja mobiililaitteisiin mukautuvalla reponsiivisella sivustolla. Oli toiveesi sitten kevyt käyntikorttisivusto tai laaja monikielinen yrityssivusto, meiltä sen suunnittelu hoituu ammattitaidolla toteutuksesta ylläpitoon.

Esimerkkejä toteutuksistamme

Raitiotieallianssi Futuriot ARS Contract Mill Linja Design Kalaneuvos Moment Group Koskisen Elenium ST-Koneistus Telatek Service Xortec Konservointi L. Salli Rauman Kaupunginteatteri

"Kiitos kauniista ja toimivista nettisivuista. Päivityksen helppous on parasta! Teidän kanssa oli mukava toimia. Kiitos!"

Laura, Konservointi L. Salli

WordPress-julkaisujärjestelmän vahvaa osaamista toteutuksesta ylläpitoon

Julkaisujärjestelmä sivuston mukaan


Aloitimme julkaisujärjestelmämme kehittämisen vuonna 2003. Kevyt ja helppokäyttöinen ylläpitotyökalumme on nykyään käytössä noin sadalla yritys- ja yhteisöasiakkaallamme. Monipuolisuus, räätälöitävyys ja helppokäyttöisyys kohtaavat toisensa julkaisujärjestelmässämme, ja myös tämä sivusto toimii sen avulla. Mieltymyksiesi mukaan voimme käyttää myös Wordpress-alustaa, johon suunnittelijoilamme löytyy vahvaa osaamista. Tehtävänämme on löytää kullekin asiakkaalle sopivimmat työkalut.

Esimerkkejä toteutuksistamme

CME-LUX Vernada Koneosapalvelu Parkkivalo Mandala Travel Jakosuo LKV Dance Actions Mobila Electronics

"Värikkään ratkaisun avulla kotisivujen kohteet päivittyvät automaattisesti kiinteistönvälittäjien PDX-järjestelmästä ja ovat aina ajantasalla."

Anne Lähteenmäki, Oy Koditar LKV

Verkkokaupan suunnittelu ja tekninen toteutus

Värikäs VERKKOKAUPPA


Verkkokauppamme kehitys aloitettiin vuonna 2004. Tällä hetkellä sitä käyttävät kymmenet yritys- ja yhteisöasiakkaamme. Yleisimpien toimintojen lisäksi kauppa sisältää runsaasti asiakas- ja alakohtaisia toimintoja. Verkkokaupassamme on valmiit maksurajapinnat tunnetuimpien toimijoiden kanssa. Teemme verkkokauppoja myös MyCashFlow-alustalle, asiakkaan tarpeiden ja mieltymyksen mukaan.

Esimerkkejä toteutuksistamme

Roosa B Foracer Sensei's Divining Shop Baba Express Digiman Otoplug Frantsilan Kehäkukka WaveMotor

"Kiitos loistavasta työstä brändimme eteen, uusi verkkokauppa uudistui Värikkäällä toiveidemme mukaisesti."

Roosa Blom, tamperelainen kierrätysdesignin edelläkävijä

Sosiaalisen median kampanjat ja sovellukset

SOSIAALINEN MEDIA


Sosiaalisen median kampanjat ja sovellukset ovat meille arkipäivää. Olemme toteuttaneet mm. Ideaparkin ja Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-kampanjoita.

"Värikäs on joustava, nopea ja ajan hermolla."

KUVAKAAPPAUKSIA TÖISTÄMME


 

CASE-ESIMERKKEJÄ ASIAKKAISTAMME


 

Koneosapalvelu Koneosapalvelu
Printti Digi
ST-Koneistus ST-Koneistus
Printti Digi Video
Elenium Elenium