TUOTAMME NYKYAIKAISIA VERKKOPALVELUITA


Verkkosivustot ovat Värikkään vahvin osaamisalue. Olemme toteuttaneet satoja yrityssivustoja sekä kymmeniä verkkokauppoja ja www-sovelluksia. Hakukoneoptimointi ja sosiaalisen median hyödyntäminen on meille arkipäivää.

Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Valoviikot

Mobiililaitteisiin mukautuvat verkkosivut


Piristämme bisnestäsi edukseen erottuvalla ja mobiililaitteisiin mukautuvalla sivustolla. Oli toiveesi sitten kevyt käyntikorttisivusto tai laaja monikielinen yrityssivusto, meiltä sen toteutus hoituu ammattitaidolla.

Esimerkkejä toteutuksistamme:

Oceanvolt Koskisen Elenium Mobila Electronics ST-Koneistus Xortec

Värikäs 
Julkaisujärjestelmä


Aloitimme julkaisujärjestelmämme kehittämisen vuonna 2003. Kevyt ja helppokäyttöinen ylläpitotyökalumme on nykyään käytössä noin sadalla yritys- ja yhteisöasiakkaallamme. Monipuolisuus, räätälöitävyys ja helppokäyttöisyys kohtaavat toisensa julkaisujärjestelmässämme, ja myös tämä sivusto toimii sen avulla.

Mieltymyksiesi mukaan voimme käyttää myös Wordpress-alustaa. Tehtävänämme on löytää kullekin asiakkaalle sopivimmat työkalut.

Esimerkkejä toteutuksistamme:

Koneosapalvelu Mandala Travel Jakosuo LKV Dance Actions Nuorille paikkoja

Digiman

Verkkokaupat


Verkkokauppamme kehitys aloitettiin vuonna 2004. Tällä hetkellä sitä käyttävät kymmenet yritys- ja yhteisöasiakkaamme. Yleisimpien toimintojen lisäksi kauppa sisältää runsaasti asiakas- ja alakohtaisia toimintoja. Verkkokaupassamme on valmiit maksurajapinnat tunnetuimpien toimijoiden kanssa. Teemme verkkokauppoja myös MyCashFlow-alustalle, asiakkaan tarpeiden ja mieltymyksen mukaan.

Esimerkkejä toteutuksistamme:

Baba Express Digiman Otoplug Frantsilan Kehäkukka Paitashop

Sosiaalinen
media


Sosiaalisen median kampanjat ja sovellukset ovat meille arkipäivää. Olemme toteuttaneet mm. Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-kampanjoita.

"Värikäs on joustava, nopea ja ajan hermolla." 
Katriina Kiviluoto, Asiakkuus- ja Markkinointijohtaja
Pirkanmaan Osuuskauppa

POK

OTA YHTEYTTÄ


Onko mielessäsi projekti, jolle etsit Sitä Oikeaa toteuttajaa?
Ota yhteyttä, niin jutellaan.